Kosten en vergoedingen

Kosten

De kosten van een eerste behandeling zijn, vanwege een uitgebreid intakegesprek, 75 euro. De vervolgbehandelingen zijn 65 euro. U kunt de kosten bij voorkeur per ’tikkie’ voldoen, maar  pin of contante betaling of overmaken zijn eveneens mogelijk.  Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen 24 uur worden de kosten van een behandeling in principe in rekening gebracht. Hierbij geldt natuurlijk dat overmacht (ziekte bijvoorbeeld) maakt dat er geen kosten in rekening worden gebracht.

Voor behandelingen in uw thuissituatie wordt 10 euro extra gerekend.

Dus:

1e behandeling                   75 euro

vervolgbehandelingen      65 euro

behandeling aan huis       10 euro extra kosten boven op het bovenstaande

(Gemeente Castricum)

 

Vergoedingen

Acupunctuur zit niet in de basisverzekering. Om in aanmerking te komen voor een volledige of gedeeltelijk vergoeding dient u dus aanvullend verzekerd te zijn. Ik raad u aan of vooraf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar over de vergoedingen. Hieronder een link naar de zorgwijzer waar een overzicht staat van de vergoedingen per ziektekostenverzekeraar.

www.zorgwijzer.nl/vergoeding/acupunctuur#vergoedingen

Na de behandeling ontvangt u van mij per mail (dan wel op uw verzoek een uitgeprint exemplaar) uw factuur die u kunt indienen bij de zorgverzekeraar.