Reviews

Richard Zijp, behandeld medio 2018/2019

Mijn naam is Richard Zijp en ik ben 48 jaar. Vanaf mijn 15 de jaar heb ik altijd gerookt. Naarmate ik ouder werd ging ik steeds meer roken een pakje shag per dag. Ik wilde graag stoppen en heb meerdere pogingen gedaan. ik heb allerlei middelen geprobeerd zoals pleisters , kauwgum en een laserbehandeling. Helaas hielp dit allemaal niet. 3 jaar terug wilde ik echt weer stoppen en zocht iets wat mij kon helpen. Ik sprak toen Friso en die zei ik wil je helpen d.m.v. acupunctuur. Ik had er op dat moment geen verwachtingen van maar dacht ik ga ervoor.

Na de eerste behandeling heb ik al niet meer gerookt en had ook de behoefte niet meer. Ik heb uiteindelijk nog 1 behandeling gedaan, maar omdat ik helemaal geen trek en behoefte meer had heb ik het bij 2 behandelingen gelaten. Inmiddels  ben ik ruim 2 jaar gestopt en heb ik geen sigaret meer aangeraakt.  Ik heb totaal geen last van verleidingen of terugvallen. Het doet me ook niks als er iemand rookt. Ik ben super blij dat ik dit gedaan heb, had ik dit maar 10 jaar eerder gedaan.

Dus bij deze nogmaals bedankt Friso.

Groetjes, Richard Zijp

 

Claire den Dekker

Mijn ervaring met Friso is waanzinnig ik kan niet anders zeggen… ik denk dat ik een van zijn eerste cliënten was. Ik dacht ik geef het het voordeel van de twijfel, niet geschoten is altijd mis….

Klachten waren (ja je leest het goed waren…..) vaak migraine en last van onderrug….

Behandelingen zijn erg fijn; rustig; informatief, warm…..en eerlijk!!!

Nou na drie (3!!!) keer durfde ik al te zeggen dat ik er echt baat bij had…. En tot de dag van vandaag ben ik zo blij dat ik het gedaan heb, want de migraine is echt weg!!

Onderrug is ook top maar is gewoon zwakke plek maar echt stuk beter..

Eenmaal alles op de rit; lijf onder controle toen kreeg ik last van hielspoor….. hoe vervelend…… dus ik Appte Friso of hij hier iets mee kon…. Jazeker maar niet de fijnste (lees;meest pijnlijke) behandeling… nou ja laten we het maar doen….

Maar idd mega pijnlijk maar dat is hielspoor ook en het aller belangrijkste IK BEN ER VAN AF!!!!! Ik denk na 5 keer alles helemaal onder controle…

Zelfs recentelijk terug gegaan omdat ik dacht dat ik het bij andere voet ook kreeg maar na 1 behandeling was duidelijk dat dat niets was….

Dus ja ik vind het een topper als ik maar iets “mankeer” bel ik Friso!!!

 


Cindy Jurrjens

Al jaren had ik last van onrustige benen; vooral bij het (in)slapengaan. Verschillende manieren gezocht om mijn nachtrust te optimaliseren, maar niets bracht de oplossing.

Totdat ik bij Friso in de praktijk kwam. Friso nam alle tijd bij de intake; zelfs mijn dagelijkse gewoonten (eten, gedrag, beweging) kwamen langs. Ik was totaal verbaasd om te horen dat mijn eetpatroon invloed had op mijn restless legs. Ik ontving van Friso zelfs eet tips voor het ontbijt. Al snel kwam er verbetering en na slechts vijf behandelingen was mijn nachtrust totaal terug!

Zeer dankbaar voor zijn rustige, betrouwbare en professionele aanpak!


Anoniem, 21 jaar

Afgelopen jaar ben ik bij Friso langs geweest. Ik liep al 4 jaar met zware arm klachten waar de oorzaak onduidelijk van was. Na een aantal acupunctuur behandelingen had ik voor het eerst sinds een lange tijd meer rust in mijn lichaam. Friso stelt je goed op je gemak en luistert naar jouw lichaam. Zelfs na een langere periode merk ik een positief effect van de acupunctuur. Hiermee wil ik ook mensen met ‘vage’ klachten aanraden om zeker eens bij Friso langs te gaan voor een acupunctuur behandeling!


Juul Zegwaard

Hallo mijn naam is Juul.
Ik ben door Friso behandeld voor een spier die af en toe aan het trekken was in mijn been.  Ben 3x geweest en is niet meer terug gekomen.
Zeer tevreden over Friso

Michiel van Groeningen

Ik heb een aantal jaar geleden enkele acupunctuur behandelingen gehad wegens achillespees klachten. De behandeling verliepen ontspannen en Friso is een prettige behandelaar die steeds duidelijk aangaf wat er gebeurde.
Ik ben uiteindelijk, op zijn advies, door steunzolen van mijn klachten af gekomen.

Tonny Elbers, 41 jaar, behandeld in januari 2022

Ik kwam bij Friso voor een hardloop blessure in mijn scheenbeen.

Na de eerste behandeling was het al een wereld van verschil en na 3 behandelingen helemaal over.

Maar hij keek niet alleen naar mijn scheen, hij nam de tijd om vragen te stellen en kennis overdacht te doen hoe acupunctuur werkt.

Wat ik als prettig heb ervaren als je dat nog nooit hebt gedaan.

Ik heb in de winter en door de mondkapjes wat droge plekken op mijn kin.

Hij gaf aan daar ook wel iets mee te kunnen.

Dat is heel erg verminderd waar ik heel blij mee ben.

Prettige ervaring, relaxed, vertrouwd …. Een aanrader.